boman

En riktigt personlig byrå

På Bomans Byrå jobbar endast en person – nämligen Boman själv. Därför skulle jag vilja kalla min byrå för riktigt personlig. Det innebär snabb, effektiv och resultatinriktad kommunikation. Man kan också säga det så här: Jag sköter din digitala närvaro så att du kan lägga tid på det du verkligen vill göra.

Här står digital närvaro i fokus

Bomans Byrå har ett syfte: Att göra så att ditt företag når ut – med hjälp av professionell kommunikation, genomtänkta planer och tydliga mål.

Här på Bomans Byrå står din digitala marknadsföring i fokus. Jag hjälper dig med digitala strategier. Jag producerar vassa texter i olika former. Jag implementerar, förvaltar och optimerar innehåll. Kort och gott: Jag ser till så att du får digitala applåder.

Det här är Boman

Jag som driver byrån heter Camilla Boman. I över tio år har jag arbetat med kommunikation på olika sätt – som bland annat skribent, webbredaktör och projektledare.

Idag skapar jag digitalt innehåll till företag i varierande branscher. Mina kunder skiljer sig åt, men en sak är säker: Jag tar mig an varje bransch med stor nyfikenhet. Det innehåll jag producerar väcker intresse, inspirerar och skapar aktivitet.

En byrå med många vänner

Ett litet företag måste så klart ha ett brett nätverk. Så när du väljer att samarbeta med mig så får du många vänner på köpet. Det betyder att vi kan göra både stora och små (under)verk för dig och ditt företag.

I nätverket hittar du bland annat webbyråer, reklambyråer, illustratörer och fotografer. Olika människor med olika specialkompetenser. Det är härligt för oss – men framförallt effektivt för dig. Litet men ändå stort. Det vinner alla på!