Dags för de bevingade orden: Nu kör vi!

Ja, just de orden är nästan bevingade. Det är en av min systers favoritmeningar oavsett vad det handlar om. Det spelar ingen roll om det är roligt, jobbigt eller spännande – nu kör vi!

Precis så känner jag i min kropp just nu. Den nästan vibrerar av spänning. Från att tidigare enbart ha varit anställd så är jag nu egen företagare. Det är häftigt. Tidigare har jag bland annat jobbat som marknadsansvarig, webbredaktör, skribent och senast som projektledare. Just den sistnämnda tjänsten behåller jag en del av. Jag kommer fortfarande arbeta som projektledare på den webbyrån som jag arbetar på idag, men inte lika mycket som förr. Hälften av tiden kommer jag nu att driva eget.

Min titel på Bomans Byrå då?

Det har jag inte någon. Det är inte den som är det viktigaste. Jag skapar olika sorters digitalt innehåll för olika företag inom varierande branscher. Innehåll som engagerar, väcker intresse och skapar aktivitet. Innehåll som gör så att dina befintliga kunder lär känna dig bättre och innehåll som gör så att nya kunder blir nyfikna på dig. Det är det som är det viktigaste.

Personligt – på riktigt

Jag kallar Bomans Byrå för en personlig byrå – på riktigt. Varför då? Tja – det är helt enkelt svårt att inte vara personlig när det bara är jag som är anställd. Och för att hylla det personliga har jag skapat en bloggkategori just för detta (som det här är första inlägget i!). Kategorin heter ’Personligt – på riktigt’ och här kommer du att få lära känna mig: Boman på Bomans Byrå. Så att det faktiskt blir personligt på riktigt.

Välkommen till mig.

Nu kör vi!