En av de bästa kreativa bloggarna

Är du sugen på att bli inspirerad? Besök då bloggen A Beautiful Mess. Du kommer att få en kreativitetsoverload utan dess like! Du kommer få lust att bygga saker, fotografera, skriva, DIY:a loss totalt… ja, vara sjukt kreativ helt enkelt! (sen att man inte har tid till allt det där, det är ju en annan sak. Men man kan ju få fantisera om att man ska göra massa grejer – bara det gör ju en lycklig!)

Gänget bakom

A Beautiful Mess drivs av de Missouri-baserade systrarna Elsie Larson och Emma Chapman (+ ett gäng frilansare)  som driver ett företag med samma namn som bloggen. Förutom att driva bloggen har de även publicerat en bok (och en andra på gång) och en app. Dessutom har de onlinekurser i massa roliga ämnen. Kort och gott: Det här är helt enkelt galet inspirerande, kul och imponerande.

Några av mina godingar

Det finns massor att läsa på bloggen – recept, DIY, enkelt pyssel, svårt pyssel, tips och guider, lite filosoferande – men här är några av mina favoriter:

Marbled Clay Ring Dish (bilden ovan). Jag är ganska usel på DIY, men det här borde ju till och jag med klara av. Skitsnyggt.

Photography: 10 things not to do. Otaliga är de guiderna som säger hur vi ska göra när vi fotograferar. Det är ju bra, men snäppet bättre är det ju faktiskt att få veta hur man inte ska göra.

Hanging Copper Pipe Clothing Rack DIY. Vill haaa!