Höstenergi

Det är något speciellt med hösten. Naturen med alla sina fantastiska färger bländar en – men det ligger något mer i den höga, klara luften. En känsla av nystart, stora möjligheter och pepp. Höstsolen tankar på med energi och fyller kroppen med glädje. Just nu – precis just nu – finns alla möjligheter.

Vacker utsikt

Både igår och idag var jag ute på två härliga promenader. Idag var jag här; på vackra Bondberget. Vem får inte ny energi av den här utsikten? Tillsammans med min kära vän Malin betade jag av en tipspromenad med lagom kluriga frågor… fint att starta söndagen med lite träning för både kropp och knopp. Och det känns definitivt skönare att sätta sig framför datorn och jobba när man har några kilometer i benen.

Jobbmässigt har jag ganska nyligen avslutat ett stort projekt – nämligen textproduktion för Em Homes katalog 2016. Det var precis lika roligt, intensivt och klurigt som förra året. Men det blev ett himla bra resultat – här kan du bläddra i katalogen. Duktiga Anna Vestman på hundrasvart har formgivit årets katalog. Nu tuffar jag vidare med nya projekt och kunder i spännande branscher. Stay tuned!