Om ett roligt uppdrag

Jag har turen att just nu ha ett fantastiskt roligt uppdrag. I höst kommer EM ut med sin nya katalog – och jag skriver texterna. Som du vet älskar jag ju att skriva. Men jag älskar även inredning. Därför är detta uppdraget extra inspirerande! En av sofforna jag skriver om är Alice. Den ser du på bilden ovanför. En riktig sköning som flörtar med svunna tider. Diggar de konade träbenen starkt!

Kontoret

Här i min djungel sitter jag och kreerar. Om du undrar vad det är för växter i fönstret kan jag stolt presentera såväl tomatplantor och olivträd som  jordgubbsplanta och physalis. Den här bilden togs för nån vecka sedan och tomatplantorna är nu dubbelt så höga! Jag tycker det är viktigt att sitta på ett harmoniskt ställe att skriva där jag samtidigt kan få intryck av världen runtomkring. Ibland är det skönt att bara lyfta blicken från skärmen och kika ut på människorna på gatan. Det är ju trots allt dem och dig jag skriver för och till!