Att få skapa till EM Home.

Förra året, när mitt företag var relativt nystartat, fick jag ett fantastiskt roligt uppdrag. Jag skulle skriva texterna till EM:s katalog för 2015. Det är alltid roligt att skriva men att få skriva om något jag verkligen, verkligen gillar – det är lyx! Inredning, möbler och inspiration är saker som får igång mig. Det kickar igång min kreativitet och släpper loss lusten att skapa.

 

EM Home katalog 2015

 

Som alltid är det lite speciellt att skriva texter till något som ska gå i tryck. Det får liksom inte bli fel. När man korrekturläser webbtexter gör man det kanske 15 gånger. När man korrekturläser texter till en trycksak gör man det ungefär 115 gånger… 🙂

 

Lampor EM Home

 

Förra årets katalog blev superfin. Och som tur var hade inget textfel smugit sig in (vad jag kunde se!).

Så. Med det här fina uppdraget i minnet är det förstås väldigt roligt att jag även i år fått äran att skriva texterna till 2016 års katalog. Jippi! Det ska bli SÅ KUL att få sätta tänderna i härliga möbler, inspirerande inredningsprylar och sköna miljöer.

 

Sidskisser

 

Häromdagen var jag på möte med projektledare och AD för katalogen. Vi gick igenom sidskisser, uppslag och idéer. Snart drar det igång. Taggad är bara förnamnet! Såhär såg det ut förra året när jag skrev texterna, här hemma i min lilla djungel.